Mountains Min Dagbog

Fusca Benjii Links Fars side Sidste nyt Foto album Udstillinger Min dagbog I vores tanker Nicki

 

 

 

Her vil jeg nogle gange skrive en lille historie fra min hverdag..

02.05.08 Min mor og far har i nogen tid snakket om at jeg skal være storebror... ja ja det er okay det er nok fint nok. jeg ved jo ikke lige hvad storebror betyder.. er det noget man får godbidder for ???

sååå igår var vi nede i Århus.. mor og far gik ind til Lene og hundene jeg blev i bilen. fint nok så kunne jeg sove.. så kom de ud og hentede mig og jeg skulle med ud og gå med to andre hunde.. de var søde.. ( ligner lidt en ræv )  da vi kom tilbage glemte de at jeg skulle i bilen så jeg kom med ind og hilse på hvalpene.. Øjjjjj de var godt nok søde... lille bitte men søde.. jeg gjorde hvad jeg kunne for at få dem over til min mor... man er vel hyrdehund.. og ved i hvad . det lykkedes for mig.. såå deeet.. far siger at en af de små skal bo hjemme ved os.. ej det bliver da sjovt.. .. I kan se billeder af hvalpene og mig i mit album..

29.12.06 Nej ved I nu hvad.. Mor og far arbejder hele tiden ude i noget de kalder vores hus.. de siger også der er en have til mig.. men det er jeg da ligeglad med for jeg har da en have oppe ved mormor og morfar.. .. vi skal flytte inden den 1/2-07  er der nogle der kan fortælle mig hvornår det er ?? .. vi har også haft jul.. ihh jeg fik en bamse af min farmor.. det kan jeg lige love jer.. den skal bare dø.. jeg dutter og dutter.. og vruf.. og I kan tro den bliver bange .. ..

og Hallååååå  der sker altså noget sjovt.. de stjerner der var i farver engang tidligere i mit liv. ( læs længere nede i min dagbog ) de er kommet igen.. hmmm hvem mon der har inviteret dem... måske det er min farmor.... tror I det ?? de er altså bare fine.. jeg kan stå og se op i himlen lææænge og se om der kommer sådan nogle farvede stjerner.. men  jeg kan lige love jer at nogle af dem larmer.. det er synd for min fætter Bamse.. for han er altså ikke så vild med det...  men læser du det her Bamse så skal du ikke være bange.. din mor skal nok passe på dig..   :-)

14.05.06 Ih altså nu skal I bare høre.. Vi var ved noget de kalder stranden.. vi havde Sarah med.. ihh hun er altså bare sååå sød.. .. men hold da op.. vi fandt sådan et sted hvor der bare var sådan noget sand.. uha det var godt at rulle i.. weeee. men så ja det siger jeg .. ude i kanten af det sand var der noget vand.. men jeg var cool.. jeg gik da bare lige i kanten.. jo jo.. og mor var også ude og "soppe" ved ikke hvad det ord betyder.. men det gør jeg godt nok ikke.. jeg skal ikke nyde noget, så mor om det.. hun gik derude og jeg gik i kanten. men så ja lige pludselig kom vandet efter mig. uha uha jeg sprang..  men ellers var det skønt.. og vi løb oppe i klitterne.. ihh altså det var sjovt.. og der var slet ikke andre mennesker..

i kan se billeder under mit galleri..  hvis i altså har lyst.

 

16.04.06 Påske.. ved ikke hvad det betyder.. men nej hvor er jeg vild med det.. i Torsdags var vi oppe ved mormor og morfar.. og nej hvor var det hyggeligt.. og vi fik dejlig mad.. og nogle gode gå ture...

Fredag ville mor og far i det der Zoo men da vi kørte op forbi var der bare viiildt mange der havde fået samme ide.. så vi kørte ud i noget far kaldte for kridt graven i Hasseris.. det var godt nok hyggeligt... og nej hvor var der mange ting at dufte til.. jeg var også ude på sådan noget mærkeligt træ.. far kalder det en flydebro.. uha jeg var tæt på det der våde noget.. bvadr...

Lørdag var vi i zoo med Emil og hans mor og far.. det var sjovt.. Emil har aldrig været der før så jeg skulle lige fortælle  ham hvad det var for nogle ting vi så.. vi gik rundt der i næsten 3 timer.. og så hjem til mig og så kan jeg love jer for at vi sov.. jeg ville så gerne drille Emil men det syntes han ikke var sjovt.. så jeg lagde mig til at sove i stedet.  men add siger jeg.. mor og har har vasket mig. og jeg er blevet blowet.. de roste mig helt vildt så jeg var godt nok helt klar på leg..

Søndag har vi været i Skalskoven.. det var godt nok sjovt.. jeg fandt ud af at min mor og far kan flyve... de sagde godt nok at det bare var en gynge.. men prøv at se i mine billeder der kan i se at jeg har ret.. mor flyver. og så skulle jeg også vise at jeg kunne flyve.. så jeg gik op på en brænde stabel med far.. og så en to tre hoppede jeg ud.. mor blev helt vildt mærkelig i hovedet det kan jeg love jer.. og hun sagde nogle mærkelige lyde.. så det gik lidt inden jeg fik hende med videre.. ÆEEEJ mødre altså..

 

31.12.05 HeYYYY Har i set stjerner i farver ?? jeg ved ikke om det var noget der skete eller om det var fordi mor har givet mig noget sjovt at spise.. vi var ude og gå en tur efter aftensmaden.. og det sagde PFFFSSSSSSST.. og så siger jeg jer.. jeg fandt ud af at hvis jeg så op i himlen når det sagde sådan så kom der stjerner der havde farver.. og det sagde Lyyde.. sådan BANG agtigt.. hvad gir i.. ihh det var flot.. så hver gang jeg hørte den PSSSSST lyd så så jeg op i himlen.. nøøøj det var flot.. jeg har aldrig set noget lignende.. og jeg er jo altså gammel.. hele 14 mdr.. nogle gange var der noget der larmede vildt meget så skulle jeg lige se om Sonnie var bange.. det var han ikke. sååå var jeg altså heller ikke.. Mor sagde hun var spændt på hvordan jeg ville reagere kl 00.00. for der ville stjernerne vist gå amok.. men HAllloooooo kl 00.00.. ja så gammel er jeg heller ikke alligevel.. for der skal man da sove.. så det gjorde jeg..jeg vågnede et par gange af den der sjove lyd ..så lå jeg og så ud af vinduet.. stille og roligt.. det var flot..
19.11.05 Hold da op.. min mor og far får da nogle gange nogle sjove ideer.. idag sagde de hey skal vi ikke tage over til Majse og Henning ( sjælland ) og som sagt så gjort.. ihh og vi var ellers lige ude i skoven.. jov jov.. men vi kørte hjemmefra omkring kl 20 fredag aften og var derovre omkring midnat.. hihi vi punkterede... i kan tro dækket sagde nogle sjove lyde.. psssssssssssssssssssss .. mor så meget sjov ud i ansigtet.. men vi nåede derover.. og halløøøjsa siger jeg bare der var da 4 dejlige damer derovre.. 4 stk collie tæver.. jubii.. hov den ene var da min søster.. halløjsa.. ihh det var hygge.. men jeg sov godt nok hurtigt da jeg kom op i min seng.. og så skal jeg ellers lige love for at de fik solstik om lørdagen.. ja jeg ved ikke lige hvordan det kan ske. nu der jo faktisk var koooldt udenfor. men vi tog altså i skoven. ja ja .. og der var jeg oppe og kravle på stabler af pinde.. nogle små og nogle store stakke... ( der er billeder derfra i mit foto album ) jeg var også ude på sådan noget net værk og gå.. det var da virkelig noget mærkeligt noget.. men ihh mor roste mig. og det kan jeg bare så godt lide når hun gør.. Weeeee..  om eftermiddagen var vi ude og gå ved en sø.. der var godt nok flot. og sikke en bakke vi randte op ad.. puha.. .. så I kan vel forestille jeg at jeg sov heeele vejen hjem lørdag aften...
30.10.05 Idag har været lidt hård, først var vi til hundetræning mig og mor.  uha det var sjovt.. det kan jeg godt lide..men jeg bliver altså træt bagefter.. og uha den ene hund duftede helt vildt godt. så jeg ville lige hoppe op og snuse den på ryggen. det måtte jeg ikke. hihi.. mor sagde at det var en hun hund der var i løbetid.. hmm.. hun løb da ikke.. nå men skidt.. vi fik trænet og mor sagde at jeg var dygtig for jeg tænkte slet ikke på den dersens hun hund.. da vi var færdig med hundetræning hentede vi far og kørte op til mine venner i Zoo ihh de var søde.. jeg snakkede med nogle dyr med sådan nogle buler på ryggen. hold da op de var store, men rigtig søde.. de tog hovedet helt ned til mig og ud igennem tremmerne. jubii det var sjovt at snuse dem. bagefter var jeg oppe og  besøge min farfar og mor var såå stolt af mig. jeg gik selv derind ( jeg er jo altså ikke vild med glatte gulve, og slet ikke nye steder.) har aldrig været der før. og vi skulle enda køre i elevator.. weee det killede i maven.. hihi.. efter vi er kommet hjem har jeg godt nok soooovet.. puha jeg har haft travlt med at sove.. Zzzzzz
18.10.05 Indendørs ringtræning... ved i hvad det er for en underlig en.. det er mig og mor begyndt at gå til.. ja og så Sonnie og Sarah de er også med.. ihh det er mærkeligt.. det bryds jeg mig ikke vildt om. jo jo vi kan da godt gå derinde..men hvorfor skal man løbe når man er inde.. altså der er jo ikke noget der forsvinder så hurtigt at vi ikke bare kan gå.. mor siger godt nok at jeg bliver bedre og bedre til det for hver gang.. ved ikke hvad hun mener.. men lige pludselig klapper de. ja okay så er jeg da cool.. så løber jeg lidt med mor. syntes altså det er sjovt når de klapper.. det skulle i næsten høre.. det lyder sååå sjovt.. Weeeeeee.
17.10.05 Ihh hvor er det længe siden jeg har fået skrevet noget i min dagbog.. jo nu skal i bare læse. vi er jo begyndt at gå til Lydighedstræning.. DKK klasse 1. det er bare sjovt.. men det er altså også svært noget af det.. jeg skal feks når jeg går ved siden af mor. ja så skal jeg hele tiden se på hende.. hvorfor det kan da godt huske hvordan hun ser ud.. kan i ikke se hvis der kom en hare eller noget løbende som jeg ikke ville få set fordi jeg skulle se på hende mor.. men hold op hun bliver glad hvis jeg gør det.. derudover skal vi sådan noget som stå sit og dæk.. og spring og så skal vi lave næseprøve.. det er sjovt.. mor har en pind som hun går med i lommen. så bliver den lagt ud til en anden pind der ikke dufter af noget. og så er meningen så at jeg skal rande ud og snuse til den der dufter af mor.. ej altså det er da for nemt.. det er jo min mor den dufter af... jeg snupper den lige og løber hjem til mor med den. kan ikke finde ud af om hun måske har tabt den. uha hun bliver glad.. ( nogle gange skal der altså ikke noget til.. fnis )
19.08.05 Så skete det .. Mor har fået job. startede i onsdags.. det er hun glad for. og så når hun kommer hjem, fra det der job. så skal vi rigtig hygge.. idag var vi i det der Zoo igen.. det var godt nok sjovt.. jeg kan godt sige jer det er en fed have jeg har der.. den er stoooor. men der er altså nogle andre hunde nogle mærkelige nogle. mor siger godt nok det ikke er hunde, men dyr der bor i zoo ( mon det er noget hun ved noget om. hmmm )  ja dem gider jeg ski ikke dele have med. så jeg puster mig op.. ja og puster og puster.  ( ja står jo lige bag mor ikke. ) og så siger jeg GRRRR .. og så.. nej øv de er sku ligeglade.. hmm. så jeg bliver nok nødt til at dele med dem..
13.08.05 Idag tror jeg mor fik en hjerneblødning.. hun ville bare tidligt op. kl var nok sådan ca midt nat.. hun sagde vi skulle til udstilling.. hmm. ja ja mor men kan vi ikke lige sove lidt mere først.. men nej ud af sengen sprang hun. og efter noget tid fik hun også far op.. hmm. nå men vi kørte hjemmefra omkring 6.30 og så var vi inde og hente farmor. hun skulle med til det dersens hunde udstilling i Odense.. det var altså en sjov dag. jeg fik snakket med sååå mange mennesker.. men vi skulle være inde i en hal. det var ikke det fedeste.. vidste de ikke at der var godt vejr udenfor. hmm. altså hvorfor skal jeg være den der holder øje med sådan noget. men de ville være derinde.. jeg fik en første pr. og blev 3. vinder.. så vi var meget glade da vi kørte hjem igen.. jeg puttede.. Zzzzzz 
06.08.2005 Halli hallo hvor det går.. idag sagde min far.. Hey skal vi ikke tage i Zoo ?? jo jo tænkte jeg..er helt klar på at komme ud og tisse ( mon ikke det var det han ville sige.. HMM) nå men vi hoppede i bilen.. og hentede Farmor..jubii hun skulle med.. og så kørte vi til Zoo.. på turen fortalte mor og far at vi skulle ud og se andre dyr.. jubiiii tænkte jeg.. flere  hunde jeg kan lege med. troede det måske var et fint ord for hundeskov.. JUBIII siger jeg bare.. men hold da op siger jeg bare.. det er da nogle meget mærkelige hunde racer... der var en med laaaang hals..måske deres ejere har hevet for meget i halsbåndet. jeg ved det ikke men hold op de var dygtige til at holde hovedet højt.... ( mor kaldte det for giraffer.. ) hva for gafler.. jeg kunne ikke forstå mor.. mon det var solstik.. der var andre hunde med lannnnnnge snuder.. mor sagde at det var elefanter og at snuden hed snabel.. hallo.. og så var vi nede i en tunnel.. og jeg siger jer at jeg var sej.. Jeg gik selv ind igennem indgangen til det dersens Zoo.  og jeg var inde og se de hunde med lange snuder inde i deres hule.. samt jeg var med mor nede under vandet.. Cool ikke.. vi gik under vandet uden at blive våd.. jeg blev godt nok paf.. og lige pludselig.. ja det siger jeg jer.. så blev jeg farlig.. for der kom svømmende en underlig fugl mod mig.. uha jeg knurrede.. og spillede sej bag ved mor.. men den vendte heldigvis om. mor sagde godt nok at den ikke kunne komme ud til mig. men jeg så den selv. det gjorde jeg altså.. puuha... men ellers var det sjovt at være i zoo.. der var en stor græsplæne derinde i hvor vi holdt en pause i skyggen.. hold da op det var sjovt..weeeee.. sjov dag. men jeg sov altså resten af dagen da vi kom hjem.. mor og far siger vi tit skal afsted for de har noget der hedder årskort.. Gad virkeligt godt vide hvad det betyder..
17.07.2005 Hey.... I dag fandt jeg ud af at det er smart at have en retriever i nærheden. Mennesker har en ide om at man skal rande og hente ting til dem. det er også fint og meget sjovt. bare ikke når de smider tingene i vandet.. HALLLLLLLÅÅÅ hvordan skal jeg lige få fat i det uden at blive våd.. jo ser i.. man skal bare have en flat, den rander ud i vandet og henter pinden eller hvad det nu er.. og så når han kommer ind med det. så stjæler jeg det bare.. ja hvor svært kan det måske være.. der kan ses billeder inde under foto albummet. ( ved vandet. 17.07.2005)
16.07.2005 I dag har vi været i østerådalen. uha det er hyggeligt.. vi fandt en lille sø.. den var godt nok spændende. men jeg ville altså ikke gå i den, for prøv lige at tænk jer til hvordan min pels vil se ud helt drivvåd.. NEJ tak siger jeg bare.. nå men jeg fandt en stooor pind. den kunne jeg godt lige få halet i land uden at få alt for våd mave. så kastede min far altså noget ud i vandet.. uha det ville jeg gerne have.. men jeg syntes altså det var langt ude.. men dum er jeg jo ikke. så jeg løb lige over på den anden side af søen for at se om der så var kortere ud.. men nej det var der altså ikke. så for at komme hurtigt over til min MMMoooar.. så ville jeg lige tage en smutvej. men jeg glemte at søen lå i vejen. så uha uha siger jeg jer.. jeg måtte simpelthen svømme.. uha uha jeg blev våd over det hele.. men jeg kunne svømme jubii. er altså så stolt af mig selv.. jubii.. nå men så kom jeg på job.. havde jo ikke håndklæde med til en håndklæde leg. så jeg måtte bruge græsset.. men det kunne jeg jo ikke tage omkring mig. så jeg måtte smide mig og rulle og rulle, og løbe lidt og så smide og rulle rulle..puha. hårdt job.. men jeg blev fin tør.. og vores tur kunne fortsætte.. 
14.07 2005 Idag havde min "farfar" fødselsdag. HURRA. så mig og mor var deroppe.. ( far var på arbejde.) så siger jeg jer.. lige pludselig så jeg det mest underlige ude i min have. ja jeg mener nu engang det er min have.. først troede jeg det var en sommerfugl. men nej de plejer at flyve når jeg kommer tæt på, så det måtte jo så være en fugl.. men nej den fløj altså ikke.. hmm. nå men jeg gik tæt på .. og nej hvor var den sød, men den må være meget genert for den ville ikke lege. jeg prøvede ellers alt .. bukkede ( mor bliver jo altid sååå glad når jeg bukker ) men nej det hjalp ikke.. så prøvede jeg at gø, hoppe. sidde.. nedstirre.. og danse.. men intet hjalp.. så kom mor ud til mig og sagde at jeg skulle komme ind så pindsvinet kunne få ro til at gå. ( en pindgris hva er det?? ) underligt navn til en fugl. nå men mor tog billeder af det. så dem kan i se i mit fotoalbum.. under "mødet med pindgrisen".

Alle kan vel blive trætte

 

Home | Fusca | Benjii | Links | Fars side | Sidste nyt | Foto album | Udstillinger | Min dagbog | I vores tanker | Nicki

This site was last updated 05/02/08